Vastgoedzorg de Parel Amsterdam

Over Ons

Vastgoedzorg de Parel Amsterdam is een jong en innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met de groei van een eigen vastgoedportefeuille en rondom Amsterdam. Hierbij wordt de focus gelegd op particulier vastgoed. Wij hebben in-house experts op het gebied van beheer, aankoop/verkoop, verhuur, bouwkunde en juridische zaken.

Bent u op zoek naar een marktconforme prijs voor uw woning, wilt u juist beheer uit handen geven of wilt u dat uw woning wordt verhuurd met een maximaal rendement dan zijn wij het juiste bedrijf om zaken mee te doen.

Waarom zaken doen met Vastgoedzorg de Parel Amsterdam?

De medewerkers bij Vastgoedzorg de Parel Amsterdam zijn jong, ambitieus, leergierig en hebben toch al de nodige ervaring. Op ons kan je rekenen, wij komen onze afspraken na.

Doordat u direct zaken met ons doet heeft u geen makelaarskosten en notariskosten komen ook niet voor uw rekening.

Daarnaast bieden wij zonder financieringsvoorbehoud. Wij kopen de woning uit eigen middelen. U hoeft dus niet bang te zijn dat een deal na het tekenen van de koopakte niet doorgaat.

De levertijd wordt in overeenstemming met u als verkoper afgesproken. Als u wenst dat dit binnen een hele korte periode is dan is dat voor ons geen enkel probleem. Snel handelen is iets waar wij voorstander van zijn.